31 octombrie 2019 - Termen limita depunere cereri pentru alegerea temei de licenta si stabilirea conducatorului stiintific

Studentii din anul 3 si anul suplimentar, care doresc sa sustina lucrarea de licenta in sesiunea iulie 2020, sunt rugati sa depuna cererile pentru alegerea temei de licenta si stabilirea conducatorului stiintific pana la data de 31 octombrie 2019.

Studentii din anul suplimentar care au depus aceste cereri in anii anteriori, dar nu au sustinut examenul de licenta, trebuie sa redepuna cererile pentru acest an universitar. In situtia in care coordonatorul lucrarii nu este de acord cu continuarea colaborarii si in anul universitar 2019-2020, studentii trebuie sa isi aleaga un nou coordonator.

Studentii care nu reusesc sa isi gaseasca un coordonator stiintific pana la data de 31 octombrie 2019 pot depune cererea (obligatoriu completata cu titlu, dar fara a completa numele coordonatorului) completata cu titlul propus pentru lucrare, la care este atasata o cerere (scrisa de mana), adresata directorului departamentului, prin care solicita alocarea unui coordonator din oficiu.

Cererile se depun la secretariatele departamentelor conform programului afisat in pagina destinata Examenului de licenta, sesiunea iulie 2020:

  • Informatica si Cibernetica Economica, sala 2314
  • Statistica si Previziune Economica, sala 2606

Toate informatiile legate de derularea examenului de licenta, sesiunea iulie 2019, sunt disponibile la adresa www.csie.ase.ro/licenta