QUALITANCE lansează QLAB, noul laborator al viitorilor specialiști IT din cadrul CSIE

Începând cu 1 octombrie 2014, sala 2305 de la etajul 3 a devenit QLAB, noul laborator pus la dispoziția viitorilor specialiști IT absolvenți ai CSIE de către QUALITANCE.

An de an, Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică își asumă responsabilitatea de a-i ghida pe tinerii săi studenți către performanță. Începând cu primăvara acestui an, QUALITANCE, una dintre cele mai importante companii românești de consultanță software, a devenit partener strategic al Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică în acest demers și, pe lângă internshipurile anuale și cursurile de testare și web development din cadrul facultății, a susținut și promovat mai multe activități extracuriculare dedicate tinerilor pasionați de IT (ex: concursul „Cel mai bun programator‟).

Începând cu 1 octombrie 2014, acest parteneriat pentru performanță continuă prin lansarea unui nou laborator dedicat studenților din anii terminali și masteranzilor din cadrul Ciberneticii. Sala 2305 a fost complet renovată de către echipa QUALITANCE, pentru ca munca studenților și a profesorilor să fie cât mai ușoară și, în același timp, concentrată pe dezvoltare și inovație.

QLAB va găzdui cursuri precum Rețele de calculatoare, Tehnologii web, Sisteme de operare sau alte cursuri din domeniul IT.

În IT, poate mai mult decât în orice alt domeniu, este esențial atât să te situezi pe frontiera inovației tehnologice cât și să empatizezi cu utilizatorii pe care îi atingi prin proiectele pe care le construiești și să oferi soluții care le vor simplifica activitatea și, în cele din urmă, viața.  Aceasta este ‚mantra’ noastră și o aplicăm nu doar în interacțiunea cu clienții QUALITANCE ci și în relația cu viitorii noștri colegi de industrie, care deocamdată sunt încă pe băncile facultății. Dacă până în acest moment ne-am concentrat mai mult pe a oferi studenților din Cibernetică acces la know-how-ul pe care l-am acumulat de-a lungul timpului, luna aceasta inaugurăm QLAB, primul laborator QUALITANCE, un spațiu care sperăm că o să-i ajute să atingă nivelul de performanță către care aspiră.‟ a spus Ioan Iacob, Managing Partner QUALITANCE.

QUALITANCE este o companie de top de consultanță în domeniul software din România care oferă soluții de testare, dezvoltare și infrastructură pentru clienți atât din zona Fortune 500 cât și SMB (small-and-medium-business). În plus, QUALITANCE se evidențiază ca unul dintre cei mai activi susținători ai valorii adăugate aduse de testarea software, inclusiv prin contribuțiile sale la curricula academica universitară din România. 

Pentru mai multe informații puteti accesa www.qualitance.com.