Academic Fin Hub

Autoritatea de Supraveghere Financiară va organiza, în perioada 22 – 26 martie 2021, o serie de activități de educație financiară în cadrul Global Money Week 2021, o inițiativă globală dedicată educației financiare pentru tineri, desfășurată sub egida OECD în peste 175 de țări.

Tema corelării dintre educația formală și cerințele pieței muncii este una actuală și intens dezbătută și are un impact hotărâtor pentru dezvoltarea pe termen lung la nivelul întregii societăți. ASF aduce la aceeași masă atât perspectivele mediului academic, cât și contribuțiile asociațiilor profesionale în această privință în cadrul unei dezbateri online ce va avea loc luni, 22 martie 2021, între orele 11:00 – 13:00. Această primă ediție a Academic Fin Hub pune față în față invitați de marcă, reprezentanți ai universităților de top din România și ai pieței financiare.

Ne face plăcere să vă invităm să urmăriți acest eveniment, care va fi transmis live pe pagina Facebook a Autorității – https://www.facebook.com/asf.romania sau pe canalul Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCEKmJLs1wIp2op46XKKQftQ.