ASE Job&Internship Fair 15.05.2024

Miercuri, 15 mai 2024, va avea loc cea de IX-a ediție a ASE Job&Internship Fair, târgul de job-uri, internship-uri și stagii de practică al Academiei de Studii Economice din București, organizat de universitatea noastră în colaborare cu Asociația Absolvenților Academiei de Studii Economice din București (Alumni ASE), Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București (USASE), Asociația Facultăților de Economie din România (AFER) și Fundația ASE cu scopul de a facilita întâlnirea între studenți, absolvenți și companii / instituții, fiind mijlocul prin care contribuim la consolidarea legăturii dintre mediul academic și cel economico-social.

 
La această ediție avem peste 40 de companii și instituții prezente la parterul, etajele 1, 2, 3 și 4 ale clădirii „Ion N. Angelescu”.
 
În paralel cu desfășurarea târgului, vor fi organizate și 12 evenimente/workshop-uri alături de companiile partenere, oferindu-le studenților oportunitatea de a interacționa direct cu reprezentanții acestora. 
 
Studenții își pot încărca CV-ul în vederea participării la târg pe https://alumni.ase.ro/asejobfair și pot afla mai multe despre evenimentele organizate, respectiv se pot înscrie accesând următorul link: https://linktr.ee/asejob