megaphone, announcement, information-1019915.jpg

BRANDSTORM L’OREAL COMPETITION 2023

Dragi studenti,
Sunteti invitati sa participati  la competitia internationala Brandstorm organizata anual de compania L’Oreal.  Studentii de la REI au participat cu succes la aceasta competitie in ultimii ani.  Avand in vedere ca tema de anul acesta exploreaza zone precum AI, VR, XR, AR si Metaverse, sunt invitati sa participe si studentii de la CSIE.

INFO BRANDSTORM L’OREAL COMPETITION 2023

 Din 28 noiembrie am deschis platforma pentru înscrieri pentru ediția BRANDSTORM  2023. Diferența face că anul acesta, Brandstorm  revine cu o valoare adăugată!  

 Ce presupune mai exact această valoare adăugată?

Începând cu ediția Brandstorm 2023, toți studenții/participanții vor avea oportunitatea de a obține un certificat oficial care le va recunoaște contribuțiile și efortul investite în cadrul competiției. Acest certificat poate să reprezinte un boost semnificativ în cariera lor profesională, îmbunătățindu-le atât CV-urile cât și profilele de viitori candidați.  

 În ceea ce privește misiunea Brandstorm 2023, totul pleacă de la „Crack the new codes of Beauty”. Ca și în anii anteriori, echipele vor fi formate din 3 membri (existand in continuare posibilitatea ca profesorii sa devina mentori), iar fiecare echipă va trebui sa dezvolte una dintre cele trei axe ale misiunii:  

 REINVENT CONSUMER ENGAGEMENT: New platforms, New services, Virtual ownership & products 

  • CREATE VIRTUAL EXPERIENCES: Gaming, Social & Communities, NFT for exclusive access, to unlock XP & reward loyalty  
  • CELEBRATE NEW SELF-EXPRESSION: Creators & artistry, Avatars , Diversity 

TIMELINE: 

 28 Noiembrie – 3 Martie: perioada de inscriere si incarcarea prezentarii de 3 slide-uri + 1 minute video pitch; 

  • 9 martie – Semi finala Nationala 
  • 30 martie – Finala Nationala 
  • Aprilie – Learning Hackaton pentru finalistii nationali la nivel mondial
  • Mai – Semi finala Internationala 
  • Iunie – Finala Internationala la Paris

 Premiu: un internship de 3 luni la HQ L’Oreal din Franta, cu toate costurile acoperite de L’Oreal. 

 Pentru detalii extra cu privire la competiție, las aici link-ul care vă va conduce către pagina oficială: https://brandstorm.loreal.com/en/challenges/romania ;  

 Plus un workshop foarte util despre Metaverse si Web3 ce poate fi prezentat studenților ca material de studiu: https://drive.google.com/drive/folders/1AoowLP9dSmc_TO6OtS0ktvSZJ4reSLKF?usp=sharing