EconIDEA Conference – Aprilie 2024, Cluj

Dragi studenți,

EconIDEA Conference este  un eveniment pentru comunitatea academică și studențească pasionată de evoluția economică și inovație. Această conferință este un element nou al celei de-a 9-a ediții a Congresului Național al Studenților Economiști din România, realizat de Organizația Studenților Economiști, ce va avea loc între 18 și 21 Aprilie 2024. Conferința se concentrează pe prezentarea și dezbaterea ideilor inovatoare în economie, acoperind teme de actualitate precum impactul tehnologiei digitale asupra piețelor financiare, sustenabilitate economică, provocările economiei globale în era digitală și rolul politicilor economice în modelarea viitorului.

Studenții entuziaști de cercetare economică sunt încurajați să trimită un rezumat al lucrărilor lor la adresa cnser@osecluj.ro până la 19 Martie 2024, urmând ca răspunsurile de acceptare să fie comunicate până la 26 Martie 2024.

Participarea la acest eveniment include cazare, trei mese pe zi și un pachet necesar pentru perioada Congresului Național al Studenților Economiști din România.

Link înscriere și detalii suplimentare:https://www.osecluj.ro/congresul-national-al-studentilor…/