Oportunități de angajare pentru masteranzi – 07.04 – 26.04.2022 concurs recrutare Consiliul Concurentei

În perioada 07.04.2022-26.04.2022, Consiliul Concurenţei îşi propune să organizeze un concurs de recrutare pentru ocuparea unor funcţii publice de inspector de concurenţă. Inspectorul de concurenţă reprezintă poziţia executivă specifică din cadrul instituției și are cea mai mare contribuţie la realizarea obiectivelor în acest domeniu.

Inspectorii de concurenţă selectaţi vor face parte din direcţii operative şi de specialitate care se ocupă, în principal, cu detectarea şi investigarea cazurilor privind posibile practici anticoncurenţiale şi licitaţii trucate, analiza şi avizarea măsurilor susceptibile a reprezenta ajutor de stat. În aceeaşi măsură, suntem interesaţi de candidaţi care au cunoștințe/expertiză în zona de analiză a informațiilor, începînd cu constituirea fondului informațional până la evaluarea produsului analitic.

Candidaţii pe care îi căutăm trebuie să aibă un real interes pentru inţelegerea politicii de concurenţă şi a fenomenelor economice, să demonstreze abilităţi de gândire analitică şi argumentare logică, curiozitate investigativă și să facă faţă unui mediu provocător şi termenelor limită. Cunoaşterea limbii engleze, abilităţi bune de comunicare şi interacţiune, spiritul de echipă şi interesul pentru utilizarea resurselor digitale, reprezintă atuuri care pot face dintr-un candidat, un viitor inspector de concurenţă.

Pentru a nu rata oportunităţile de recrutare oferite de Consiliul Concurenţei, urmăriţi pagina www.consiliulconcurentei.ro, unde vor fi postate anunţurile de recrutare, în care veţi regăsi detaliile fiecărui post: condiţiile de aplicare, condiţiile generale şi specifice necesare ocupării fiecărui post, specificul studiilor etc.