SiSC ajută la diseminarea informațiilor!

Sindicatul Studenților din Cibernetică a fost fondat în anul 1996 și are ca scop principal reprezentarea studențească. Organizația noastră vine cu o nouă inițiativă care să susțină acest efort cumulat al peste 100 de membri activi: un newsletter care să conțină informații despre toate evenimentele de interes ce au loc în facultate. Mailurile cu noutăți ce vor fi trimise pe adresele instituționale vor prezenta informații despre demersuri precum, depunerea dosarelor pentru bursele sociale, procedura de cazare în cămine, desfășurarea sesiunii de examene și orice alte activități trecute în Calendarul Studentului.

Primirea informațiilor nu este condiționată de statutul de membru în organizație și nu reprezintă un angajament al înscrierii în aceasta, aspectele de interes fiind prezentate membrilor și non-membrilor în aceeași manieră, în mod nediscriminatoriu. Singurul scop al acestui demers este diseminarea de informații într-un mod cât mai eficient, astfel încât studenții să fie la curent cu toate drepturile, îndatoririle și oportunitățile pe care le au.

Bineînțeles, ca în cazul oricărui newsletter, există posibilitatea de a te dezabona, părăsind, astfel, grupul Google aferent acestui topic și al adresei de email info@sisc.ro.

Vă mulțumim!