SMART STUDENT – Studenți inovatori, tineri antreprenori

Dragi studenti,

Va adresam invitația de a va înscrie în proiectul Innotech Student „SMART STUDENT – Studenți inovatori, tineri antreprenori”, cod SMIS 142129.

Acesta este un proiect cofinanțat din FSE prin POCU 2014-2020, implementat de către Asociația PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă, împreună cu Asociația ASCEND și cu ASE ca partener pentru identificarea grupului țintă.

În grupul țintă se pot inscrie studenți înmatriculați în cel puțin anul 2 de licență, studenți de la masterat și doctorat cu domiciliul/reședința în orice regiune a țării (inclusiv București-Ilfov) care nu au mai participat la cursuri de „Competențe antreprenoriale” cofinanțate din fonduri nerambursabile.

Înscrierea în proiect aduce mai multe beneficii dintre care menționăm: participarea online la un curs de competențe antreprenoriale certificat de ANC, subventie pentru absolventii cursului si kit cu produse de birotica si accesorii IT. Membrii grupului tinta pot aplica pentru obținerea de finanțare nerambursabilă până la 100.000 euro pentru o afacere inființată în oricare dintre regiunile țării (cu exceptia Bucuresti-Ilfov).

Mai multe detalii despre beneficii sunt prezentate aici.

Întrucât perioada de recrutare a grupului țintă este restrânsă, iar numărul de locuri este limitat, îi rugăm pe cei interesați să completeze acest scurt formular, si vor fi contactati în cel mai scurt timp:

https://forms.gle/G9W8rKEh2afc36D7A

De asemenea, se pot obține detalii suplimentare și informații despre înscriere pe email la adresa inscrierismart@gmail.com sau la prezentarile online pe zoom de Vineri 4 febr  ora 12:

Topic: Smart Student

Join Zoom Meeting

https://ase.zoom.us/j/81503435074

Meeting ID: 815 0343 5074

 

Vă asteptam cu drag!