Târgul de Cariere Growww – 15 aprilie 2021

Grupul MOL organizează Târgul de Cariere Growww în data de 15 aprilie, orele 11.00-12.30.

Cei care doresc se pot înscrie la acest link și pot participa la o întâlnire online cu managerii de departament MOL România și cu reprezentanții de la HR.

În cadrul evenimentului, ei vor primi toate informațiile necesare despre ce posturi sunt disponibile, cum este să lucrezi la MOL și toate avantajele programului GROWWW. De asemenea, pot adresa propriile întrebări.

La jumătatea lunii martie, Grupul MOL a deschis perioada de aplicații pentru următoarea ediție a programului de recrutare de tinere talente, Growww, care oferă proaspeților absolvenți o oportunitate unică de a-și începe cariera într-una dintre cele mai mari companii din Europa Centrală și de Est.

Vă reamintim că, în cadrul ediției Growww 2021, sunt disponibile 82 de posturi în domeniile ingineriei, afacerilor, IT, științelor sociale și naturale. Solicitanții care nu au mai mult de un an experiență profesională se pot înscrie până la data de 30 aprilie, pentru a se alătura companiei fie în România (în sediile MOL din București sau Cluj), fie în sediul central din Budapesta sau în alte țări.

Regăsiți aici lista posturilor disponibile și mai multe detalii referitoare la acest program.
Puteți consulta comunicatul de presă aici.