ADOBE Days – Open Doors

Dragi studenti,

Evenimentul ADOBE Days – Open Doors este unul de tipul „porti deschise” la sediul firmei, la care sunt invitati studentii Academiei de Studii Economice.   Au fost  pregatite studentilor atat prezentari ce vor fi sustinute de colegi seniori, care le vor spune mai multe despre proiectele si produsele la care se lucreaza  pe plan local, cat si interactiuni cu o parte din specialistii ADOBE care si-au inceput cariera prin intermediul unui internship si au evoluat ulterior in companie, care vor pot povesti despre parcursul lor si impactul pe care l-au avut. Mai mult decat atat, studentilor le va fi oferita oportunitatea de a vedea  mediul si atmosfera de lucru in cadrul acestei companii de renume mondial. 

   Evenimentul va avea loc marti, 29 Martie, in intervalul orar 11:00 – 16:00 la sediul Adobe din Bucuresti unde  studentii vor fi intampinati  cu bunatati si cateva mici cadouri. Capacitatea maxima este de 35 de participanti, iar inscrierea la eveniment se va face prin intermediul unui formular.  Evenimentul va avea pauza de masa care va fi evident oferita studentilor de catre Adobe.

Link formular inscriere:     https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=Wht7-jR7h0OUrtLBeN7O4bA9G8mHdPFOsKXXsFez2wRUOTQ4UEJOVjRNUkJNUExYT05GMlVJWU9NTC4u

Inscrierile se vor face pana pe data de 24 martie in formul   pus la dispozitie prin link dar si codul QR din afis.

Ca o observatie importanta, se pot inscrie oricati studenti dar doar 35  vor putea participa din cauza restrictiilor de securitate ale cladirii si companiei!