Campania Bursele TELEKOM pentru studenti – editia 12

Telekom Romania Mobile organizează, pentru cel de al doisprezecelea an consecutiv, Bursele Telekom. Programul Bursele TELEKOM oferă 10 burse de excelenţă prin intermediul unui concurs naţional, care se adresează studenţilor din anul I, înscrişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, categoriile buget sau taxă, la zi, la urmatoarele specializări: automatică și calculatoare, informatică, cibernetică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații si tehnologia informației.

Concursul este organizat în două etape. Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui formular de înscriere, până la data de 24 noiembrie 2022, către Telekom România Mobile pe website-ul www.burseletelekom.ro. În urma acestei etape vor fi selectați 20 finaliști care se vor califica în etapa a doua. Această etapă presupune participarea la un interviu, organizat în perioada 12-13 decembrie 2022, în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor 10 burse.

Valoarea bursei acordate de către Telekom România Mobile fiecărui candidat dintre cei 10 desemnaţi câştigători reprezintă suma de aproximativ 15, 300 RON, împărţită în 6 tranşe lunare, aferente lunilor ianuarie – iunie 2023(tranșe stabilite la valoarea salariului minim pe economie). Mai multe informații despre condiţiile de aplicare puteţi găsi pe website-ul concursului www.burseletelekom.ro.

Pentru ca promovarea programului Bursele TELEKOM în rândul studenților să fie și mai ușoară, am realizat următorul promo video:https://youtu.be/ykRY0uObW84

Aici găsiți postarea de pe pagina de Facebook, care conține și linkul către regulamentul campaniei și criteriile de selecție ale studenților: https://www.facebook.com/telekom.romania.mobile/photos/a.502147807799/10159700299372800/