Editia a 2-a a programului Java Academy

Playtika, pionier și lider al industriei jocurilor pentru mobil, lansează a 2-a ediție a programului Java Academy (7 februarie – 18 Martie),  un program de învățare plătit, care le va oferi absolvenților instrumentele și informațiile necesare pentru a-și începe cariera de Java Developer la Playtika.

Programa este complexă și va acoperi: fundamentele Java, dar și feature-uri avansate precum Concurrency, Spring framework, modele și bune practici de Design, Software Testing, GIT folosind metodologia Agile Scrum.

Java Academy se adresează studenților și masteranzilor din an terminal, pasionați de programare, ce își doresc să se dezvolte într-un mediu profesional, lucrând cu tehnologii de ultimă generație.

Lista completa a cerințelor și beneficiilor poate fi consultata aici: https://www.playtika.com/position/?id=1B.62A

Playtika Holding Corp. este o companie de gaming și platformă de monetizare cu milioane de utilizatori activi lunar, având un portofoliu bogat de jocuri. Fondată în 2010, Playtika a fost printre primele companii care au oferit jocuri cu acces gratuit pe rețele sociale și, la scurt timp, pe telefoanele mobile. Având sediul central în Herzliya, Israel, și având ca misiune să ofere moduri nenumărate de relaxare și destindere prin jocuri, Playtika are în prezent peste 3.700 de angajați în 19 birouri din întreaga lume, inclusiv în Tel-Aviv, Londra, Berlin, Viena, Helsinki, Montreal, Chicago, Las Vegas, Santa Monica, Newport Beach, Sydney, Kiev, București, Minsk, Dnepr, Vinița, Varșovia și Lausanne.