exhausted, tired, cozy-4541685.jpg

Noaptea albă a Universităților la ASF

Noaptea alba

Dragi studenți,

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) este un contributor activ și constant la programele naționale de educație financiară pentru tineri, numai cu un anumit nivel de educație financiară aceștia putând să adopte deciziile financiare necesare lor pentru asigurarea bunăstării individuale. Începând cu anul 2015, ASF și-a asumat un rol activ în educație financiară, dezvoltând programe diverse, adresate mai multor grupuri țintă (elevi, mediu universitar, populație adultă, formatorii ș.a.).

În acest context,  sunteți invitați să participați la activitățile organizate în cadrul Nopții Albe a Universităților, un eveniment de educație financiară organizat de ASF special pentru studenții universităților bucureștene.

Noaptea Albă a Universităților este organizată pe data de 21 martie 2023  între orele 17:30-23:00 în sediul Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității București (Șos. Panduri nr. 90, sector 5, București).  Evenimentul este gratuit și cuprinde o serie de activități educaționale de tip edutaiment, de educație financiară, întâlniri cu personalități din mediul academic și de business, training-uri de dezvoltare personală, prezentări de diferite oportunități de dezvoltare a carierei în domeniul financiar și multe altele.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi și pe www.edutime.ro (pagina asociată evenimentului va fi disponibilă începând din data de 08.03.2023).

https://csie.ase.ro/wp-content/uploads/2023/03/Afis-Noaptea-Alba-a-Universitatilor-1.pdf