Oportunitate stagiu de practica pentru masteranzii aflati in anul 2

Studentii de la anul 2 de la programele de master ale facultatii CSIE (dar doar cei care au domiciliul /resedinta in afara orasului Bucuresti, respectiv judetului Ilfov)   au posbilitatea de a desfasura stagiul de practica în cadrul proiectului Young-Pro (www.young-pro.ro). Stagiul se poate desfășura în cadrul celor doua companii din proiect, S.C. Grant Box Consulting S.R.L. sau S.C. Travel Time D&R S.R.L., și la alți parteneri externi care au domeniul de activitate IT.

Inscrierile se fac  pe link-ul  www.young-pro.ro

Avantaje:

–        Desfășurarea stagiului de practică într-un mediu dinamic în conformitate cu specializările masteranzilor;

–        Masteranzii beneficiază de consiliere și orientare în carieră gratuită;

–        Toti masteranzii participanți vor beneficia de un premiu de 500RON;

–       Masteranzii beneficiază de toată activitatea de practică și documentația necesară promovării disciplinei Practică din anul II:

–        Posibilitate de angajare.

 

Enumeram partenerii externi unde se poate derula stagiul de practica in cadrul proiectului Young-Pro:

  1. Digital Advisor Team S.R.L.

Social Genio este un start-up românesc  dezvoltat de compania Digital Advisor Team care oferă servicii de digital marketing pentru antreprenori 100% online, prin intermediul platformei Genie. În acest fel, antreprenorii pot avea acces complet la istoricul lor pe platformă. Înscrierea se face sub forma unui abonament lunar, în baza căruia contractează diferite servicii precum: calendare de social media , campanii de reclame, etc. Conceptul Social Genio este în continuă evoluție, iar lansarea în România este doar primul pas din strategia de dezvoltare a start-up-ului. Combinarea serviciilor de software si concierge stau la baza modelului de business. Acum suntem în căutarea unei echipe motivate, curioase și pasionate de digital marketing.

  1. SIQSESS TECHNOLOGY S.R.L. este o companie care are drept principal domeniu de  activitate realizarea de software la comanda. Aceasta clasa include activitatile de scriere (programare), modificare, testare si asistenta privind produsele software, precum:

-proiectarea structurii si continutului si/sau scrierea codului de calculator necesar pentru a crea si implementa:

-sisteme software

-aplicatii software

-baze de date

-pagini web

-adaptarea software-ului potrivit cerintelor specifice, adica modificarea si configurarea unei aplicatii existente astfel incăt devine compatibila si functionala, potrivit mediului sistemului informatic al clientului.

Societate ofera o gama de servicii profesionale si gestionate (Professional Services si Managed Services). Procesul actual este de agreare cu clientii a serviciilor ce trebuie prestate, a duratei de timp pe care trebuie prestate serviciile precum si a modului de facturare intr-un document de tip Scope of Work ce defineste scopul lucrării. In continuare alocăm resursele necesare pentru indeplinirea sarcinilor contractuale in functie de fiecare lucrare in parte. Este asemenea inclusa scrierea de programe urmănd indicatiile utilizatorilor (programe orientate pe client).

 

  1. OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este prezentă de peste 15 ani pe piața bancară din România. OTP Bank România a crescut în mod organic încă de la intrarea pe piața internă, consolidându-și totodată poziția în 2016, după finalizarea procesului de integrare a Millennium Bank România din Noiembrie 2015. Astfel ne-am dovedit a fi un partener puternic, stabil și de încredere pentru clienți, colaboratori și angajați.

 

  1. N-able Partener in grupul SolarWinds MSP

Compania N-aible are o  viziunea de a permite evoluția digitală a întreprinderilor mici și mijlocii. Credem că punând pe primul loc oamenii, partenerii și produsele noastre, vom putea continua dezvoltarea afacerii noastre. Societatea ofera software bazat pe cloud pentru operarea infrastructurilor IT. Produsele sunt vandute la nivel internațional printr-o rețea de distribuitori către furnizori de servicii gestionați global. N-able este cel mai important furnizor global de soluții complete de management IT și automatizare pentru furnizorii de servicii gestionate (MSP-Managed Service Providers). Suita noastră de produse include platforma de automatizare a serviciilor și are o experiență dovedită în a ajuta MSP-urile să standardizeze și să automatizeze configurarea și livrarea serviciilor IT pentru a atinge scalabilitatea reală.

 

  1. Tonka Solutions

Tonka Solutions este o firmă înființată în anul 2015, împărțită în două departamente: Construcții și IT.. Pe partea de IT aceasta se ocupă de mentenanță IT (calculatoare, imprimante, servere etc.), instalare și mentenanță rețele de calculatoare, software la comandă, platforme electronice, licențe software precum si altele.