Programul de formare profesionala MAGIS MUNDI

Organizația Booking Holdings și  Asociația “The Social Incubator”, sunt inițiatorul programului,  respectiv partenerul selectat pentru a coordona și implementa programul MAGIS MUNDI.
Beneficiari: Programul se adresează studentelor din cadrul facultăților de profil tehnologic care posedă un nivel mediu de limba engleză și care își doresc să profeseze în domenii emergente pe piața muncii, precum Cyber-Defence și Account Security.

Programul are ca obiective sprijinirea integrării profesionale a persoanelor din grupul țintă, atât prin oferirea de oportunități educaționale (prin facilitarea accesului la programe de training în Cyber-Defence/Account security oferite de către compania Booking Holdings), cât și prin oferirea de servicii de consiliere și mediere pe piața muncii organizate de Asociația The Social Incubator.

Mod de desfășurare:
Activitățile programului au loc în perioada septembrie – noiembrie 2023 și constau în:
● Participare la cursurile de formare, în perioada 11-15 septembrie, zilnic între orele 15.00 – 19.00, la sediul Centrului de Excelență Booking Holdings
● Participare la un atelier de grup în vederea pregătirii pentru piața muncii (Angajabilitate), desfășurat la sediul Centrului de Excelență Booking Holdings. Aceasta sesiune de grup are rolul de a-i ajuta pe participanți să-și înțeleagă profilul vocațional și de a-i pregăti pentru inserția profesională.
● Participare la sesiuni de consiliere vocațională individuală, pentru a oferi sprijin in pregătirea beneficiarilor pentru un interviu și eventuala angajare.
Mai multe informații găsiți aici.
Persoana de contact: 
Diana Avram, Coordonator proiect